Om meg

Bildet mitt
Vestlandet, Norway
Velkommen inn, her får du et innblikk fra hverdagen min. Jeg er bosatt på Vestlandet. Født og oppvokst i England og kom til Norge for mange år siden. Har barn, barnebarn og har rukket å få oldebarn. Utenom familie og venner kan mine interesser deles i 2 grupper som etterhvert krysser hverandre. Disse er: Å sy, skape noe nytt av brukt. Loppemarkeder / bruktbutikker. Er stadig på jakt etter skatter. Heretter kommer redesign, design, auksjoner og gjenbruk. Å skape noe nytt av brukt gir glede. I bloggen vil jeg vise noe av dette, samt vise noe av fangsten fra mine utallige besøk på loppemarkeder / gjenbruksbutikker både fra inn og utland. Hyggelig at du var innom og kjekt om du legger igjen en hilsen. Kanskje det er noe her du likte?

søndag 18. september 2011

Loppemarked!! Flea marked!!

Helgen har vært preget av loppemarkedfeber...

Hele 3 stk.....

Oppe tidlig og avgårde med min datter og barnebarn.


Her er bare litt av fangsten....


Flott ubrukt cape i strikket lin, fra Studio Art, fra Renata Kill-Kentel Poland.Så et par moderne lysestaker i fattigmannsølv, en skjønn liten engel, staselig gammel skål på stett, druesaks i sølvplett.

Og litt snadder......Skjønn jugend lampefot, vet hvem av mine bloggvenner vil like denne......Så til slutt, en hel del blonde, vasket og som henger til tørk, gleder meg å bruke den.

Ser allerede frem til neste ukes loppis.

Ønsker alle som er innom en fin søndagskveld.

3 kommentarer:

 1. Masse lekre skatter der ja :)De blondene så superfine ut!

  SvarSlett
 2. Grazie della visita.Mi piace il tuo blog.Sono una tua nuova folgere!Ciao,Rosetta

  SvarSlett
 3. For en fangst ! Stettskålen og lampefoten var jo bare helt fantastisk !

  Ønsker deg en fin ny uke :-)
  Klem*

  SvarSlett