Om meg

Bildet mitt
Vestlandet, Norway
Velkommen inn, her får du et innblikk fra hverdagen min. Jeg er bosatt på Vestlandet. Født og oppvokst i England og kom til Norge for mange år siden. Har barn, barnebarn og har rukket å få oldebarn. Utenom familie og venner kan mine interesser deles i 2 grupper som etterhvert krysser hverandre. Disse er: Å sy, skape noe nytt av brukt. Loppemarkeder / bruktbutikker. Er stadig på jakt etter skatter. Heretter kommer redesign, design, auksjoner og gjenbruk. Å skape noe nytt av brukt gir glede. I bloggen vil jeg vise noe av dette, samt vise noe av fangsten fra mine utallige besøk på loppemarkeder / gjenbruksbutikker både fra inn og utland. Hyggelig at du var innom og kjekt om du legger igjen en hilsen. Kanskje det er noe her du likte?

fredag 3. juni 2011

***SOL***

Idag er solen kommet til Vestlandet!! Og jeg har brukt litt tid i drivhuset idag. Nå blir det saker og ting. Skal ikke mye varme til før det gror!!
Skoleagurken vokser, krydderurter og salaten trives igjen. Håper det varer en stund fremover. Vi trenger litt sol og varme alle.

Denne flotte stavkanne fra Porsgrund kjøpte jeg nylig på loppis. Selv med manglende lokk og skavanker så pynter den fint opp i drivhuset og er til god nytte som mini vannkanne.

Ha en flott kveld, imorgen er det loppemarked. Gleder meg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar