Om meg

Bildet mitt
Vestlandet, Norway
Velkommen inn, her får du et innblikk fra hverdagen min. Jeg er bosatt på Vestlandet. Født og oppvokst i England og kom til Norge for mange år siden. Har barn, barnebarn og har rukket å få oldebarn. Utenom familie og venner kan mine interesser deles i 2 grupper som etterhvert krysser hverandre. Disse er: Å sy, skape noe nytt av brukt. Loppemarkeder / bruktbutikker. Er stadig på jakt etter skatter. Heretter kommer redesign, design, auksjoner og gjenbruk. Å skape noe nytt av brukt gir glede. I bloggen vil jeg vise noe av dette, samt vise noe av fangsten fra mine utallige besøk på loppemarkeder / gjenbruksbutikker både fra inn og utland. Hyggelig at du var innom og kjekt om du legger igjen en hilsen. Kanskje det er noe her du likte?

lørdag 4. juni 2011

Har vært på loppis idag.

Idag var min datter og jeg ute i havgapet på loppis. Iskald vind!  MEN alltid kjekt å komme på loppis! Dette var ikke stort men det ble allikevel noe med hjem. jeg fant et fint stativ til klesvasken, så bare solen skinner så blir det brukt. En tre hylle fant jeg,den er allerede kommet på plass  og her er den.
 Allerede fylt med tidligere loppis kjøp. Håndukene som henger nede er kjøpt i Danmark, de skal jeg forteller om senere.

Jeg synes den ble fin.

God lørdagskveld.

2 kommentarer:

 1. så du kom deg på loppis :-) Jeg stod over idag. Hyllen ble kjempefin med alle de flotte funnene dine :-) tenkte jeg skulle stikke innom på gatemarkedet i morgen ?

  Ønsker deg en fiiin kveld ! ser at mannen har ordnet en fortreffelig middag til dere ;-D
  Klem*

  SvarSlett
 2. En grei fordeling det !!
  Og riktig sommermat på dere :o)
  En kjekk hylle du fant...og nydelige saker du har pyntet med!

  Ha en fin kveld

  SvarSlett