Om meg

Bildet mitt
Vestlandet, Norway
Velkommen inn, her får du et innblikk fra hverdagen min. Jeg er bosatt på Vestlandet. Født og oppvokst i England og kom til Norge for mange år siden. Har barn, barnebarn og har rukket å få oldebarn. Utenom familie og venner kan mine interesser deles i 2 grupper som etterhvert krysser hverandre. Disse er: Å sy, skape noe nytt av brukt. Loppemarkeder / bruktbutikker. Er stadig på jakt etter skatter. Heretter kommer redesign, design, auksjoner og gjenbruk. Å skape noe nytt av brukt gir glede. I bloggen vil jeg vise noe av dette, samt vise noe av fangsten fra mine utallige besøk på loppemarkeder / gjenbruksbutikker både fra inn og utland. Hyggelig at du var innom og kjekt om du legger igjen en hilsen. Kanskje det er noe her du likte?

torsdag 9. juni 2011

Roser og redesign.

Jeg vil gjerne vise spiseløperne som jeg har sydd av mine gamle kjøkken gardiner og foret med det skjønneste damask ( gammel damask dyne ).
Disse kan like godt brukes på baksiden også. De skal brukes for å skjule et nokså slitt kjøkkenbord.
Ja gammelt sengetøy og gardinstoff  kan også brukes til mangt...
Se de flotte detaljene fra stoffet...

Og mens jeg var ute idag, fant disse bedårende kleshengere.  Var ikke de skjønne?

Sommeren lar seg fortsatt vente på seg her, ha en strålende ettermiddag.

2 kommentarer:

 1. Herlighet, de var fine !! Utrolig flott mønster, og dette er jo gjenbruk på sitt beste :-) Ønsker deg en fin ettermiddag !

  Klem*

  SvarSlett
 2. Kjempefint stoff du har brukt!
  Gjenbruk er tingen :o)
  ønsker deg en fin helg :o)

  SvarSlett