Om meg

Bildet mitt
Vestlandet, Norway
Velkommen inn, her får du et innblikk fra hverdagen min. Jeg er bosatt på Vestlandet. Født og oppvokst i England og kom til Norge for mange år siden. Har barn, barnebarn og har rukket å få oldebarn. Utenom familie og venner kan mine interesser deles i 2 grupper som etterhvert krysser hverandre. Disse er: Å sy, skape noe nytt av brukt. Loppemarkeder / bruktbutikker. Er stadig på jakt etter skatter. Heretter kommer redesign, design, auksjoner og gjenbruk. Å skape noe nytt av brukt gir glede. I bloggen vil jeg vise noe av dette, samt vise noe av fangsten fra mine utallige besøk på loppemarkeder / gjenbruksbutikker både fra inn og utland. Hyggelig at du var innom og kjekt om du legger igjen en hilsen. Kanskje det er noe her du likte?

onsdag 1. juni 2011

Kommer ikke sommeren snart?

Kommer ikke sommeren snart? Ute er det regn og vi har tent i peisen for å skape litt hygge. Værmelding forteller om sommervarmen til helgen så vi får leve i håpet.....
Symaskinen har ikke vært fremme idag enda, men i ettermiddag skal jeg gjøre ferdig gardinen til kjøkkenskapet  for min svigerinne. Ikke det store prosjektet men noe som vil skape glede.

Her er en titt fra mine skap - gardiner. Disse er sydd av gammelt stoff og blonder som er kjøpt i England for mange år siden.

3 kommentarer:

 1. Som dere ser så er jeg helt ny her i blogglandia, og at jeg trenger hjelp og tips til utformingen og riktig plassering av bilder!

  Vær tålmodig!

  SvarSlett
 2. Dette ser jo supert ut ! velkommen til Blogglandia :-)

  Klem, synnøve

  SvarSlett
 3. Velkommen i blogglandia!
  Fant deg via Nostalgia :o)

  SvarSlett