Om meg

Bildet mitt
Vestlandet, Norway
Velkommen inn, her får du et innblikk fra hverdagen min. Jeg er bosatt på Vestlandet. Født og oppvokst i England og kom til Norge for mange år siden. Har barn, barnebarn og har rukket å få oldebarn. Utenom familie og venner kan mine interesser deles i 2 grupper som etterhvert krysser hverandre. Disse er: Å sy, skape noe nytt av brukt. Loppemarkeder / bruktbutikker. Er stadig på jakt etter skatter. Heretter kommer redesign, design, auksjoner og gjenbruk. Å skape noe nytt av brukt gir glede. I bloggen vil jeg vise noe av dette, samt vise noe av fangsten fra mine utallige besøk på loppemarkeder / gjenbruksbutikker både fra inn og utland. Hyggelig at du var innom og kjekt om du legger igjen en hilsen. Kanskje det er noe her du likte?

søndag 5. juni 2011

Deilige søndag.

Idag har vært en fin avslappende dag. Fint vær og en tur på gatemarked. Idag ble ingenting med hjem, og jeg tror at det lakker mot slutten for loppemarkedsesongen.
Ikveld er det litt monteringsarbeid. Vestlandsdrakten!
Er kommet et godt stykke på vei. Min datter broderer og jeg monterer.
Fint samarbeid ikke sant?

Ha en strålende kveld.

1 kommentar:

  1. Nydelg ! Liker denne mye bedre enn Bergensbunaden ja..Kjøpte en grønn lotuskanne, et skjerf og litt hårpynt til Maren. Var ikke så lenge der , men jeg synes det var veldig koselig og ikke minst var arrangørene heldige med været. Traff også endel kjente :-)

    Ønsker deg en fin ny uke !
    Klem*

    SvarSlett