Om meg

Bildet mitt
Vestlandet, Norway
Velkommen inn, her får du et innblikk fra hverdagen min. Jeg er bosatt på Vestlandet. Født og oppvokst i England og kom til Norge for mange år siden. Har barn, barnebarn og har rukket å få oldebarn. Utenom familie og venner kan mine interesser deles i 2 grupper som etterhvert krysser hverandre. Disse er: Å sy, skape noe nytt av brukt. Loppemarkeder / bruktbutikker. Er stadig på jakt etter skatter. Heretter kommer redesign, design, auksjoner og gjenbruk. Å skape noe nytt av brukt gir glede. I bloggen vil jeg vise noe av dette, samt vise noe av fangsten fra mine utallige besøk på loppemarkeder / gjenbruksbutikker både fra inn og utland. Hyggelig at du var innom og kjekt om du legger igjen en hilsen. Kanskje det er noe her du likte?

mandag 15. august 2011

Nytt prosjekt igang.

Nå er noen av tekstilene jeg kjøpte i Danmark vasket og pute-prosjekt er i full gang. jeg har lovet min svigerinne at jeg ville sy nye pynteputer til benken i stuen.
Nå er de første to ferdige. Jeg tenkte at de skulle passer til hennes stuegardiner som jeg sydde for mange år siden.
Men så tenker jeg at de måtte være forskjellige alle 4 puter.
Jeg skal nok viser de to andre når jeg er ferdig. Veldig kjekt å holde på med slike prosjekter.

Ha en fin mandags kveld.

1 kommentar:

  1. Så nydelige !
    Utrolig hva du tryller frem ! Må si jeg synes du fant veldig masse flott i Danmark, en drøm å reise rundt på loppiser der (uten barn på slep :-))

    Ønsker deg en fiiin uke :-)
    Klem*

    SvarSlett