Om meg

Bildet mitt
Vestlandet, Norway
Velkommen inn, her får du et innblikk fra hverdagen min. Jeg er bosatt på Vestlandet. Født og oppvokst i England og kom til Norge for mange år siden. Har barn, barnebarn og har rukket å få oldebarn. Utenom familie og venner kan mine interesser deles i 2 grupper som etterhvert krysser hverandre. Disse er: Å sy, skape noe nytt av brukt. Loppemarkeder / bruktbutikker. Er stadig på jakt etter skatter. Heretter kommer redesign, design, auksjoner og gjenbruk. Å skape noe nytt av brukt gir glede. I bloggen vil jeg vise noe av dette, samt vise noe av fangsten fra mine utallige besøk på loppemarkeder / gjenbruksbutikker både fra inn og utland. Hyggelig at du var innom og kjekt om du legger igjen en hilsen. Kanskje det er noe her du likte?

tirsdag 16. august 2011

Mote fra en svunnen tid.

I sommer da jeg hadde besøk fra England så var vi en tur inn til Øystese. Der fant vi en fin bruktbutikk. Og der fant jeg noen blad.
Disse bladene er aldeles festlig å kikke igjennom, skal si at damene var elegante. Disse bladene er fra 1934.
En side i bladet skrev om forskjellige kraver. Da kom jeg på at jeg hadde kjøpt noen gamle løs-krager på den siste loppemarked.
Denne er aldeles nydelig, tynt fint arbeide, kan ikke bestemme meg om den er heklet.
men det ser slik ut. Helt fantastisk.
Vidunderlig hva?
Her i bladet vises hvordan kjolen ble ny med ny krage.
Jeg er litt usikker på alderen på disse løse kragene, men fine er de uansett.
Og tilslutt en slags klave.........made in Japen.

Ønsker alle en riktig fin tirsdag, solen skinner over Bergen.

1 kommentar:

  1. Så lekkert ! Masse artig lesning i slike gamle blad og jammen hadde de sans for stil den gangen ! Nydelige krager :-)

    Ønsker deg en fortsatt fin uke
    Klem*

    SvarSlett