Om meg

Bildet mitt
Vestlandet, Norway
Velkommen inn, her får du et innblikk fra hverdagen min. Jeg er bosatt på Vestlandet. Født og oppvokst i England og kom til Norge for mange år siden. Har barn, barnebarn og har rukket å få oldebarn. Utenom familie og venner kan mine interesser deles i 2 grupper som etterhvert krysser hverandre. Disse er: Å sy, skape noe nytt av brukt. Loppemarkeder / bruktbutikker. Er stadig på jakt etter skatter. Heretter kommer redesign, design, auksjoner og gjenbruk. Å skape noe nytt av brukt gir glede. I bloggen vil jeg vise noe av dette, samt vise noe av fangsten fra mine utallige besøk på loppemarkeder / gjenbruksbutikker både fra inn og utland. Hyggelig at du var innom og kjekt om du legger igjen en hilsen. Kanskje det er noe her du likte?

lørdag 27. august 2011

Flere loppefunn. More of my flea marked surprises.

Jeg har ikke skrevet noe på flere dager. Dette skyldes at jeg har hatt mye på programmet. I enkelte uker synes jeg at dagene flyr...... Det har vært en slik uke.
Men nå vil jeg vise litt av mine loppefunn, disse er fra sommerferien.
Skjønne salt og pepperbøsser, ( og jeg som har pakket ned min samlingen ) Les  her
To skjønne figurer, slike har jeg sansen for.
Og dette nydelige brettet med Os maling. Fant jeg på loppis ifjor høst.
Litt av et funn.

ha en fin helg.

1 kommentar:

  1. Kjempesøte figurer :-) Den brikken var jo bare utrolig ! Tenk å finne noe sånt og at noen faktisk gir fra seg det ! Osmaling er jo bare så nydelig :-)

    Ønsker deg en fortsatt fn helg :-)
    Klem*

    SvarSlett