Om meg

Bildet mitt
Vestlandet, Norway
Velkommen inn, her får du et innblikk fra hverdagen min. Jeg er bosatt på Vestlandet. Født og oppvokst i England og kom til Norge for mange år siden. Har barn, barnebarn og har rukket å få oldebarn. Utenom familie og venner kan mine interesser deles i 2 grupper som etterhvert krysser hverandre. Disse er: Å sy, skape noe nytt av brukt. Loppemarkeder / bruktbutikker. Er stadig på jakt etter skatter. Heretter kommer redesign, design, auksjoner og gjenbruk. Å skape noe nytt av brukt gir glede. I bloggen vil jeg vise noe av dette, samt vise noe av fangsten fra mine utallige besøk på loppemarkeder / gjenbruksbutikker både fra inn og utland. Hyggelig at du var innom og kjekt om du legger igjen en hilsen. Kanskje det er noe her du likte?

mandag 29. august 2011

Ett blikk fra hine harde dager, min bestemors vaskredskap....Looking back to the old days, my grandmothers washing appliance

Idag har jeg lyst å vise frem vaskeredskap til min bestemor.
Det som var hennes står til høyre på bildet. En stor tung posser
Det hadde jeg med meg fra England for mange år siden, liksom tok det under armen og på flyet. ( Det var før alle disse restriksjoner kom )
Her ser du nærbildet, det var godt brukt.....
Jeg kan huske min mor hadde det samme. Tenk, 6 barn uten innlagt vann og et slikt redskap til å vaske tøy med! For en jobb hun har hatt.
Her er en annen type, denne kostet nok mer enn den som var laget bare av tre.

Litt andre saker idag, vi er heldige som har vaskemaskin. Det er lett å glemme slitet våre forfedre hadde.

Ønsker alle en fin uke.3 kommentarer:

 1. En slik har jeg aldri sett før :-) Ja tenk or et slit de må ha hatt ! Vi har så let for å idyllisere gamle dage, men vi glemmer slitet de har hatt. Hvem kunne vel tenke seg en hverdag uten kjøleskap, vaskemaskin og oppvaskemaskin ? slike ting tar vi jo som en selvfølge idag.

  Ønsker deg en fiiin uke !
  Klem*

  SvarSlett
 2. Heisann
  Så koselig pyntet med disse fine gammeldagske vaskeredskapene!
  Kjekke ting å ta vare på .

  Ha en fin tirsdag :o)

  SvarSlett
 3. Hei,,,så koselig at du stakk innom til meg,,,,bestandig hyggelig med nye bekjentsakper.
  En slik vaskeredskap har jeg aldri sett før,,,vet ikke om det har vært brukt slike i Norge.
  Men at våre mødre hadde det tungt i hverdagen er helt sikkert,,,uansett hva slags redskap de hadde,,,,vi er utrolig heldige for vi kan stort sett trykke på enknapp både når vi skal vaske klær, vaske opp eller støvsuge....
  Gleder meg til helga,,,,da er det et kjempestort loppemarked her jeg bor,,,,og det er en happening,,,,
  Ha en fin augustuke.
  Anne

  SvarSlett