Om meg

Bildet mitt
Vestlandet, Norway
Velkommen inn, her får du et innblikk fra hverdagen min. Jeg er bosatt på Vestlandet. Født og oppvokst i England og kom til Norge for mange år siden. Har barn, barnebarn og har rukket å få oldebarn. Utenom familie og venner kan mine interesser deles i 2 grupper som etterhvert krysser hverandre. Disse er: Å sy, skape noe nytt av brukt. Loppemarkeder / bruktbutikker. Er stadig på jakt etter skatter. Heretter kommer redesign, design, auksjoner og gjenbruk. Å skape noe nytt av brukt gir glede. I bloggen vil jeg vise noe av dette, samt vise noe av fangsten fra mine utallige besøk på loppemarkeder / gjenbruksbutikker både fra inn og utland. Hyggelig at du var innom og kjekt om du legger igjen en hilsen. Kanskje det er noe her du likte?

søndag 10. juni 2012

Hei, er det noen der????? Hello, is anyone there????

Jeg har vært borte fra bloggen en god stund nå, har strevet lenge med en senebetendelse som ikke gir seg! Synes det er noe bedre men det er fortsatt vondt å bruke hånden til det jeg er vant til............... Forleden dag fikk jeg en hyggelig melding fra Hjørdis fra Hidlesund. Det ga meg en liten puff til å skrive et innlegg igjen. Tusen takk Hjørdis. Du har en nydelig blogg.................... Selv om jeg har hatt problemer med hånden så har jeg hatt symaskinen fremme ofte, den kan jeg ikke unnvære og jeg har hatt en del oppdrag med bunads montering.................. Glede er å skape!! Jeg har fått et oppdrag til å sy en dåpskjole og jeg er smått igang med det og vil vise fremdriften senere............... Men nå gleder jeg meg over det helt fantastiske sommervær vi har hatt siden nøyaktig 19 mai!!! Jeg må si jeg har aldri hatt så fine blomstrende kasser. En stor glede. Og i drivhuset bugner det av salater..... De har jeg alltid inne p.g.a. snegleplager. Agurkene vokser og tomatene også..... Basilikum trives og alt er bare sol og glede! Og idag fikk jeg besøk av en marihøne! Håper den blir i drivhuset, den kan gjøre stor nytte for seg...... Jeg ser at det er en stund siden jeg har skrevet, har ikke fått helt til koordinering med bilder og tekst. Kanskje noen kan forklare hvilke feil jeg har gjort? Ønsker alle som har vært innom en riktig fin sommerkveld.

5 kommentarer:

 1. Mi dispiace che sei stata male,ti faccio tanti auguri!Bellissime le tue immagini!Baci,Rosetta

  SvarSlett
 2. Se der var du ja, bra at du er tilbake, god bedring med senebetennelsen!

  skal si det spirer og gror hos deg, flott!! ...og sommeren har så vidt startet.
  Ha en fin uke!
  Jorunn

  SvarSlett
 3. I am glad you are back! Your flowers look lovely.
  Liz @ Shortbread & Ginger

  SvarSlett
 4. Så koselig å høre fra deg igjen. Herlige sommerbilder hos deg også, skikkelig vekst på salat og andre nytteplanter. Ha ein fin dag. Klem.

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett