Om meg

Bildet mitt
Vestlandet, Norway
Velkommen inn, her får du et innblikk fra hverdagen min. Jeg er bosatt på Vestlandet. Født og oppvokst i England og kom til Norge for mange år siden. Har barn, barnebarn og har rukket å få oldebarn. Utenom familie og venner kan mine interesser deles i 2 grupper som etterhvert krysser hverandre. Disse er: Å sy, skape noe nytt av brukt. Loppemarkeder / bruktbutikker. Er stadig på jakt etter skatter. Heretter kommer redesign, design, auksjoner og gjenbruk. Å skape noe nytt av brukt gir glede. I bloggen vil jeg vise noe av dette, samt vise noe av fangsten fra mine utallige besøk på loppemarkeder / gjenbruksbutikker både fra inn og utland. Hyggelig at du var innom og kjekt om du legger igjen en hilsen. Kanskje det er noe her du likte?

søndag 17. juni 2012

Oppdraget ferdig.........Mission completed

Nå er oppdraget ferdig! Dåpskjolen som jeg har egentlig tenkt. Denne er mye lengre enn den første og er sydd i det gamle stoffet som jeg viste i forrige innlegg. Her er detaljer fra kjolen...... Her er etiketten fra stoffet jeg har brukt, jeg lurer på hvor gammelt det er??? Jeg har bedt min svigerinne holde utkikk etter flere slike stoffer...... Biser nede får skjørtet til å falle fint. To lag med blonde her også....... Jeg har brukt gamle tøyknapper som jeg har hatt liggende. Disse oppfører seg fint i vasken, jeg har brukt de før. Kjolen ferdig........ Luen er påsydd blå silkeroser........ Så har jeg sydd en smekke til å beskytte kjolen mot søl. Imorgen skal jeg levere den, jeg gleder meg! Ønsker alle innom en fin ny uke.

10 kommentarer:

 1. Så utrolig fin :-) Kjekt å gi bort og ikke minst kjekt for den som skal få !

  Savnet deg på loppis på lørdag ...kanskje du var på et annet :-)

  Ønsker deg en fin ny uke

  Klem

  SvarSlett
 2. For en fantastisk flott dåpskjole ..... du er dyktig ! Ha ein fin søndagskveld.

  SvarSlett
 3. For en nydelig dåpskjole du har sydd! Du er jammen flink!! smart med smikken også! Tenk å ha et helt brett med gamle stoffknapper!
  Ha en fin uke!

  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 4. Hvor er den smuk, så fint lavet, og huen og pyntesmækken er bare så fine også. Du er meget dygtig kan jeg se!
  Tak for besøget idag, det var koseligt.
  Knus,Dorthe

  SvarSlett
 5. Så vakker!!
  Du er så flink :)
  Og smart med smekken...det trengs jo også!

  ha emn fin helg!

  SvarSlett
 6. Vad roligt att finna din blogg, mycket inspiration och vackra saker!

  SvarSlett
 7. What a BEAUTIFUL Christening gown!!! Smart thinking to add the gorgeous bib, too.

  SvarSlett
 8. Bare innom for å ønske deg en riktig god sommer:-)

  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett