Om meg

Bildet mitt
Vestlandet, Norway
Velkommen inn, her får du et innblikk fra hverdagen min. Jeg er bosatt på Vestlandet. Født og oppvokst i England og kom til Norge for mange år siden. Har barn, barnebarn og har rukket å få oldebarn. Utenom familie og venner kan mine interesser deles i 2 grupper som etterhvert krysser hverandre. Disse er: Å sy, skape noe nytt av brukt. Loppemarkeder / bruktbutikker. Er stadig på jakt etter skatter. Heretter kommer redesign, design, auksjoner og gjenbruk. Å skape noe nytt av brukt gir glede. I bloggen vil jeg vise noe av dette, samt vise noe av fangsten fra mine utallige besøk på loppemarkeder / gjenbruksbutikker både fra inn og utland. Hyggelig at du var innom og kjekt om du legger igjen en hilsen. Kanskje det er noe her du likte?

søndag 22. april 2012

Jeg har vært på loppemarked!.........I have been to the flea markets

På lørdag var det flere loppemarkeder her, vanskelig å vite hvilke man skal besøke først eller sist....... Vi lagde en plan for å rekke så mange som mulig.....Og kjekt var det, selv om det var trengsel i køen noen plasser.... Her er noen av mine loppefunn fra denne helgen.....
En flott Royal Lancastrian pottery vase,.......Dessverre har denne fine vasen en liten sprekk, men jeg ville ha den allikevel, noen må redde ting fra bosshaugen...
Et fint eldre melkespann fra Høyanger. Min svoger i Danmark har ønsket et slikt, dette får ham!.......
En eldre julenisse....
10 stykker flotte laken til kun kr. 50,-, Disse skal vaskes og brukes til fremtidige syprosjekter....
En eske med forskjellige messing vekter.....
Og til slutt en gammel saueklave med tidligere eiers navn gravert på......Jeg har søkt på navnet og får vite at han var født 1877 og død 1958..... Utrolig interessant hva man kan finne. Jeg må nok begrense meg og ikke kjøpe alt jeg har lyst til. Det skal finnes plass til alt...... Har du vært på loppemarked idag? Nå skal jeg ta en titt på hva andre har funnet HER. Ønsker alle innom en fin søndags ettermiddag, her har solen skint hele dagen!!

5 kommentarer:

 1. Fabulous finds - especially the little weights - amazing!
  Liz @ Shortbread & Ginger

  SvarSlett
 2. du verden for noen skatter, lucy you!!

  - blir spennende å se hva du skal trylle frem av lakenbunken :-)

  Jorunn

  SvarSlett
 3. Hamstrer også laken og hvite putetrekk når jeg er på loppemarkeder. Der så veldig mye man kan bruke de til.

  Hva bruker du de til?

  Klem fra Meta

  SvarSlett
 4. Hei på deg!
  Du har visst tatt deg en lang pause du også:-) Nå er jeg imidlertid i gang igjen. Det var vanskelig.

  Så mye fint du fant på loppemarked! Så billige laken! For en lykke.

  Ønsker deg alt godt!

  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 5. Hei igjen:-) Jeg har nok ikke sydd noe i det siste. Venter fremdeles på stoffet til rokokkostolen som jeg skal trekke om. På denne tiden tar hagearbeid all fritid. Jeg kjemper mot en vanvittig ugressvekst og fører en kamp mot brune snegler som har invadert hagen.
  Men jeg ser frem til at du igjen viser hva du har laget. Du syr så masse fint. Kanskje du har laget noe av de gamle lakene?
  Klem, klem:-)

  SvarSlett