Om meg

Bildet mitt
Vestlandet, Norway
Velkommen inn, her får du et innblikk fra hverdagen min. Jeg er bosatt på Vestlandet. Født og oppvokst i England og kom til Norge for mange år siden. Har barn, barnebarn og har rukket å få oldebarn. Utenom familie og venner kan mine interesser deles i 2 grupper som etterhvert krysser hverandre. Disse er: Å sy, skape noe nytt av brukt. Loppemarkeder / bruktbutikker. Er stadig på jakt etter skatter. Heretter kommer redesign, design, auksjoner og gjenbruk. Å skape noe nytt av brukt gir glede. I bloggen vil jeg vise noe av dette, samt vise noe av fangsten fra mine utallige besøk på loppemarkeder / gjenbruksbutikker både fra inn og utland. Hyggelig at du var innom og kjekt om du legger igjen en hilsen. Kanskje det er noe her du likte?

torsdag 8. mars 2012

Prikken over i'en.........The finishing touch.

Idag så jeg på sengesettet og tenkte at det kunne vært godt å ha noe å oppbevare settet i, det kan vel gå en lang stund innimellom hver gang hun har bruk for det.


Idag sydde jeg ett nett / pose som passer akkurat. Denne kan også har en misjon på barneværelse mens settet er i bruk........


Detalje: Jeg har sydd på et stykke blonde fra en gardin som jeg fant ifjor sist i loppesesongen.


Og her ligger settet oppi, klar til å levere. Det kan bli nyttig å ha en slik pose til oppbevaring slik at stoffet ikke gulner.

Ønsker alle innom en fortsatt flott internasjonale kvinnedag!

6 kommentarer:

 1. It is lovely - so pretty!
  Liz @ Shortbread & Ginger

  SvarSlett
 2. Et romantisk stykke arbeid :)
  Flott blir det på hennes rom !

  Klem fra Janne
  ( vi har et langstrakt land, og sola skinner i Trøndelag i dag ;)

  SvarSlett
 3. Splendido lavoro..come anche quello del post precedente, sei bravissima ed hai molto buon gusto! Buon 8 marzo!....visto che sciocchezze succedono in Italia? Beh, domani ci sarà comunque l'estrazione...a domani allora! Anna

  SvarSlett
 4. Such a pretty bag with the lace...

  SvarSlett
 5. Happy International women's day! Your bag is stunning.

  SvarSlett
 6. Så flink du er! Den var kjempefin :)

  SvarSlett