Om meg

Bildet mitt
Vestlandet, Norway
Velkommen inn, her får du et innblikk fra hverdagen min. Jeg er bosatt på Vestlandet. Født og oppvokst i England og kom til Norge for mange år siden. Har barn, barnebarn og har rukket å få oldebarn. Utenom familie og venner kan mine interesser deles i 2 grupper som etterhvert krysser hverandre. Disse er: Å sy, skape noe nytt av brukt. Loppemarkeder / bruktbutikker. Er stadig på jakt etter skatter. Heretter kommer redesign, design, auksjoner og gjenbruk. Å skape noe nytt av brukt gir glede. I bloggen vil jeg vise noe av dette, samt vise noe av fangsten fra mine utallige besøk på loppemarkeder / gjenbruksbutikker både fra inn og utland. Hyggelig at du var innom og kjekt om du legger igjen en hilsen. Kanskje det er noe her du likte?

søndag 4. mars 2012

Gjenbruk, flere ganger??

Igår skrev jeg om et fint broderi jeg skulle bruke til et sengesett. Jeg synes det er godt å kunne ta vare på disse flotte gamle håndarbeidene.

Full av mot gikk jeg igang med putetrekket........ litt av en jobb, med veldig hyggelig.Slik så det ut... men så tenkte jeg at det var så flott arbeid at jeg kunne gjøre litt nytte av dette.


MEN, noen har hatt samme ide som meg, vet ikke når men putetrekket er blitt montert fra noe annet tidligere........


Jeg var ikke klar over dette, men ville allikevel fortsette.

Først strøk jeg på applikasjons vliselin for å kunne plassere broderiet og få det til å feste seg.

Så måtte jeg klippe broderiet FORSIKTIG ut, litt av en jobb.

Så ble det lagt oppå stoffet og festet, derfor måtte jeg skjule der det var blitt avklippet tidligere.


Jeg valgte å sy et belegg over kanten der broderiet var klippet.


Slik ble prosjektet så langt, resten kommer, er glad for å være igang igjen!

Ønsker alle innom en flott ny uke.

6 kommentarer:

 1. Så fantastisk nydelig!!!
  - og der var du tilbake, har lurt på hvor det ble av deg..... en ferietur til Sydens sol er jo ikke å forakte!!

  Jorunn

  SvarSlett
 2. Delicato questo pizzo!Baci,Rosetta

  SvarSlett
 3. Bellissima questa applicazione, ottima idea!!! Buon inizio di settimana e...ti auguro che la primavera arrivi presto anche da te! Anna

  SvarSlett
 4. Clever! Looking forward to seeing the finished project ... M x

  SvarSlett
 5. Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

  Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

  Föranmälan ska göras till vitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida www.levvackert.se HOPPAS du kan komma och vara med KRAM

  SvarSlett
 6. Utrolig flott arbeid ! Klart håndarbeidet måtte få et nytt liv :-)

  Gleder meg til å se det ferdige resultatet :-)
  Ønsker deg en fiin kveld !
  Klem*

  SvarSlett