Om meg

Bildet mitt
Vestlandet, Norway
Velkommen inn, her får du et innblikk fra hverdagen min. Jeg er bosatt på Vestlandet. Født og oppvokst i England og kom til Norge for mange år siden. Har barn, barnebarn og har rukket å få oldebarn. Utenom familie og venner kan mine interesser deles i 2 grupper som etterhvert krysser hverandre. Disse er: Å sy, skape noe nytt av brukt. Loppemarkeder / bruktbutikker. Er stadig på jakt etter skatter. Heretter kommer redesign, design, auksjoner og gjenbruk. Å skape noe nytt av brukt gir glede. I bloggen vil jeg vise noe av dette, samt vise noe av fangsten fra mine utallige besøk på loppemarkeder / gjenbruksbutikker både fra inn og utland. Hyggelig at du var innom og kjekt om du legger igjen en hilsen. Kanskje det er noe her du likte?

søndag 2. oktober 2011

Nye loppefunn......New flea marked finds......

Jeg har vært på loppemarked i helgen og funnet litt forskjellig.....

Det blir fort fullt i et loppehjem så man kan ikke alltid ta hjem det man ønsker.


Litt sølvplett, flere sandkakeformer til min cup-cake prosjektet og en liten engel lik den jeg kjøpte sist.


Litt mer sølv, her med litt ekte sølv, det er lov å være heldig iblant.....


Litt glass. Jeg er spesielt interessert i gammelt glass og er alltid på utkikk etter dette.

En kunstglassflaske signert Gro Bergslien for Hadeland, en nyere karaffel fra Hadeland og en glasskjevle. Jeg har sett slike før. Den skal fylles med vann før bruk.

Kjevlen skal jeg forske litt på, det er utrolig mye man lærer underveis.Og til slutt en del stoff som jeg har vært lenge på utkikk etter.
Det svarte er til et prosjekt til min kjære veninne som har flyttet i ny leilighet.Og det lyse er til å sy en sjiraff fra Tilda boken. (etter ønske fra mitt barnebarn)

Er det ikke utrolig hva man kan finne??

Det ble ingen tur til antikkmessen denne gangen heller.......

Ønsker alle en flott søndag.

6 kommentarer:

 1. Ciao,mi piace tanto il piatto d'argento e l'angelo!Anch'io stamattina sono stata al mercato delle pulci e ho trovato tazze e piattini inglesi!Ti auguro una buona serata!Baci,Rosetta

  SvarSlett
 2. Mi dispiace non riuscire a tradurre ma vedo che ci mostri sempre degli oggetti favolosi!!! Buona serata, Anna.

  SvarSlett
 3. Ohhhh, finalmente il traduttore ha funzionato..così ho capito che sei una nonna anche tu...allora tanti auguri e complimenti per gli ottimi acquisti al mercato delle pulci!!! Anna.

  SvarSlett
 4. Kjempeflotte funn, ja det er lov å være heldig :-)
  Synes det har vært en fantastisk helg med det flotte været ! Jeg var kun på et loppemarked, men er veldig fornøyd allikevel :-)

  Spennede med Tilda ! Jeg har to Tildafigurer/pakker som jeg har tenkt jeg skal sy. Gruer meg litt, så jeg har ikke helt turt å sette igang. Har bihvertfall funnet ut at venstrefoten også kan brukes på pedalen :-)

  Ønsker deg en fin kveld
  Klem*

  SvarSlett
 5. Så flotte cup-cakes du syr!! Heldig du var med funnene!
  Nå har jeg sjekket mailen flere ganger, men finner ingen fra deg... Tusen takk for at du har forsøkt å sende i alle fall!:-)
  Dersom du prøver igjen er adr. forsell@online.no
  Ønsker deg en riktig god kveld!:-)
  Klem:-)

  SvarSlett
 6. Flotte funn!!
  Og denne tildaen var jo bare søøøt....
  Synd du ikke kom deg på messen...så mye fint!!

  Ha en fin uke :O)

  SvarSlett