Om meg

Bildet mitt
Vestlandet, Norway
Velkommen inn, her får du et innblikk fra hverdagen min. Jeg er bosatt på Vestlandet. Født og oppvokst i England og kom til Norge for mange år siden. Har barn, barnebarn og har rukket å få oldebarn. Utenom familie og venner kan mine interesser deles i 2 grupper som etterhvert krysser hverandre. Disse er: Å sy, skape noe nytt av brukt. Loppemarkeder / bruktbutikker. Er stadig på jakt etter skatter. Heretter kommer redesign, design, auksjoner og gjenbruk. Å skape noe nytt av brukt gir glede. I bloggen vil jeg vise noe av dette, samt vise noe av fangsten fra mine utallige besøk på loppemarkeder / gjenbruksbutikker både fra inn og utland. Hyggelig at du var innom og kjekt om du legger igjen en hilsen. Kanskje det er noe her du likte?

søndag 23. oktober 2011

Loppishelg igjen.......Flea marked weekend again.

Atter en gang har det vært loppishelg..... synd at sesongen er hektisk og kort.....

Her er litt av fangsten min....


Litt forskjellige småduker, heklet, brodert og en fin filetduk.Så en kjempestor damaskduk med det skjønneste jugendmotiv i svak gult / hvit. Måler 175 x 250 !!


En stor skål fra Herman August Kähler Danmark, disse objektene har jeg samlet lenge for min svigerinne i Danmark. Hun er en stor beundre av hans arbeid. Som oftest er de kostbare. Vil du lese om Kähler og hans verk så kan du HER.Begge broderte, på baksiden av den minste står det: valmuer i Toscana.


En liten messing Jugend sak, jeg vet hvem vil like denne....


Så perlen helt til slutt, en brennforgylt messingstativ, til bilde??Se detaljene, vakkert hva??

Så var det litt til...og enda litt til... er ikke rart at en føler en har vært på et heldagsarbeid?? Vi var jo ute og fartet i mange timer!

Ønsker alle innom en fin ny uke.

2 kommentarer:

  1. Quante cose belle hai trovato!Amo i centrini e il portapiatti in ottone!Baci,Rosetta

    SvarSlett
  2. Love the linens - so pretty!
    Liz @ Shortbread & Ginger

    SvarSlett