Om meg

Bildet mitt
Vestlandet, Norway
Velkommen inn, her får du et innblikk fra hverdagen min. Jeg er bosatt på Vestlandet. Født og oppvokst i England og kom til Norge for mange år siden. Har barn, barnebarn og har rukket å få oldebarn. Utenom familie og venner kan mine interesser deles i 2 grupper som etterhvert krysser hverandre. Disse er: Å sy, skape noe nytt av brukt. Loppemarkeder / bruktbutikker. Er stadig på jakt etter skatter. Heretter kommer redesign, design, auksjoner og gjenbruk. Å skape noe nytt av brukt gir glede. I bloggen vil jeg vise noe av dette, samt vise noe av fangsten fra mine utallige besøk på loppemarkeder / gjenbruksbutikker både fra inn og utland. Hyggelig at du var innom og kjekt om du legger igjen en hilsen. Kanskje det er noe her du likte?

søndag 9. oktober 2011

Innevær og redesign.

Idag har det vært skikkelig innevær!! Det har regnet og blåst, og jeg har ikke hatt lyst til å gå ut.

Vi har hatt varme i peisen idag for første gang i høst.

Sy maskinen har vært fremme og jeg har sydd nye kjøkkenhånkle av en gammel duk.
Duken har jeg kjøpt i bruktbutikken, men størrelsen 167 x167 er ikke praktisk.


Fikk litt julefølelse mens jeg holdt på.....Stoffet egnet seg ypperlig til formålet.En kraftig lin / bomullSmå detaljer....

Jeg fikk 6 stk av denne duken. Kjekt at duken kom til nytte.

Jeg har flere duker i samme størrelsen, kanskje det er noen som har andre ideer så disse gamle dukene kan komme i bruk igjen.

Ønsker all en fortsatt fin søndagskveld.

6 kommentarer:

 1. Ciao,anche qui in Italia ha rinfrescato abbastanza.Senza pioggia,qualche foglia è caduta dagli alberi,c'è un bel cielo pulito.Da due giorni è arrivato l'autunno!Baci,Rosetta.Ah dimenticavo i tuoi lavori sono tanto carini!

  SvarSlett
 2. Så koselig med slike detaljer på håndkleet! En god idé! Kanskje du kan lage tversover-kuvertbrikker med lignende motilv. Eller en koselig løper til jul. Eller stoff-servietter. Er du flink å brodere, kan du lage sy et monogram i den ene enden. Gardinkappe til jul, eller kanskje et juleforkle med din fine detaljer. Nå tenker jeg visst bare jul:-) Du kan gjøre uendelig mye. Heldig du er som har fått tak i slike stoffer.

  Ha en fin og kreativ dag!
  Klem:-)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for alle de gode ideene, har flere slike duker som vanskelig la seg bruke på et vanlig bord idag. Og stoffet er så nydelig. Jeg ser at du har laget masse fint fra gamle tekstiler.

  En gang til. Takk

  SvarSlett
 4. Så koselige kjøkkenhåndklær du har sydd? Og det finnes ikke noe bedre enn peisvarme...
  Nei, om det kraftige furubordet jeg har sett er ripefritt, har jeg ingen tro på, men steinbordet jeg nå har, er det...:-)
  Om jeg skal bytte bord, blir det nok til et hvitt et vil jeg tro...

  Ha en strålende uke!

  SvarSlett
 5. Kjempefine kjøkkenhåndklær du har sydd!!
  så koselige :o)

  SvarSlett