Om meg

Bildet mitt
Vestlandet, Norway
Velkommen inn, her får du et innblikk fra hverdagen min. Jeg er bosatt på Vestlandet. Født og oppvokst i England og kom til Norge for mange år siden. Har barn, barnebarn og har rukket å få oldebarn. Utenom familie og venner kan mine interesser deles i 2 grupper som etterhvert krysser hverandre. Disse er: Å sy, skape noe nytt av brukt. Loppemarkeder / bruktbutikker. Er stadig på jakt etter skatter. Heretter kommer redesign, design, auksjoner og gjenbruk. Å skape noe nytt av brukt gir glede. I bloggen vil jeg vise noe av dette, samt vise noe av fangsten fra mine utallige besøk på loppemarkeder / gjenbruksbutikker både fra inn og utland. Hyggelig at du var innom og kjekt om du legger igjen en hilsen. Kanskje det er noe her du likte?

fredag 21. september 2012

Slutten på sesongen?.....The end of the season?.......

Etter en fin sesong i drivhuset så går det mot slutten av sesongen......ihvertfall i mitt.
Idag har solen vist seg på sin beste i Bergen. Men drivhus sesongen er over, ihvertfall i min hage. Drivhuset mitt ligger nok i skyggen.............. Før jeg reiste på ferie iår så tok jeg en avlegge fra den ene agurkplanten. Og da det ble litt for skyggefullt og kjølig så tok jeg agurk planten opp i stuen.
Her har den trivdes og har satt til og med frukter!
Det blir morsomt å se hvor lenge jeg kan ha den her..........
Og jammen har den satt en ny agurk her! Den største tok vi idag og den ble til en deilig salat. Værmelding er lovende for helgen. Imorgen er det en tur på loppemarked. Spennende å se hva vi finner..... Skal du på loppemarked?? Ønsker alle innom en fin høsthelg.

4 kommentarer:

 1. Yes - I will be looking for treasures here in England tomorrow, while you are doing the same in Norway. I wonder who will find the most!

  SvarSlett
 2. Så herlig med egne agurker, :-)
  Her blir det loppis i dag ja, greide å sende fra meg flere ting sist uka, så da kan jeg vel kjøpe noe nytt?

  - og bildene fra vestlandsturen var både både til og fra
  God helg!!
  Jorunn

  SvarSlett
 3. Egenproduserte agurker er gode saker!!!
  Lykke til på loppis.
  Takk for titten.

  SvarSlett