Om meg

Bildet mitt
Vestlandet, Norway
Velkommen inn, her får du et innblikk fra hverdagen min. Jeg er bosatt på Vestlandet. Født og oppvokst i England og kom til Norge for mange år siden. Har barn, barnebarn og har rukket å få oldebarn. Utenom familie og venner kan mine interesser deles i 2 grupper som etterhvert krysser hverandre. Disse er: Å sy, skape noe nytt av brukt. Loppemarkeder / bruktbutikker. Er stadig på jakt etter skatter. Heretter kommer redesign, design, auksjoner og gjenbruk. Å skape noe nytt av brukt gir glede. I bloggen vil jeg vise noe av dette, samt vise noe av fangsten fra mine utallige besøk på loppemarkeder / gjenbruksbutikker både fra inn og utland. Hyggelig at du var innom og kjekt om du legger igjen en hilsen. Kanskje det er noe her du likte?

onsdag 6. juli 2011

Slutt på besøket...............

Nå har feriefolket reist tilbake til England. Utrolig hvor stille et hus kan bli etter et slikt besøk. Det har vært mye snakk og latter tross det dårlige været.
 Dagen de reiste kom godværet, er det ikke utrolig??
Det er godt med den varmen som kommer nå. Alt har gått tregt i drivhuset iår, sen utplanting av agurkplanter pga temperaturen. Men nå bugner det.
Jeg har alltid salat i drivhuset pga alle brunsnegler.
En del krydder også.
Det er flott å se hvordan agurkurten har sådd seg og vokser villig i hagen. Nydelig i salat.

Det er ikke sikkert jeg får skrevet noe før ferien. Barnebarn har etterlyst flere sykurs.  En dag neste uke skal de komme. Så har jeg litt å gjøre på Vestlandsdrakten før den kan taes i bruk 27 august.

Samtidig så gleder jeg meg til å møte min svigerinne og svoger i Danmark.

Ha en fin sommerdag, deilig at solen skinner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar