Om meg

Bildet mitt
Vestlandet, Norway
Velkommen inn, her får du et innblikk fra hverdagen min. Jeg er bosatt på Vestlandet. Født og oppvokst i England og kom til Norge for mange år siden. Har barn, barnebarn og har rukket å få oldebarn. Utenom familie og venner kan mine interesser deles i 2 grupper som etterhvert krysser hverandre. Disse er: Å sy, skape noe nytt av brukt. Loppemarkeder / bruktbutikker. Er stadig på jakt etter skatter. Heretter kommer redesign, design, auksjoner og gjenbruk. Å skape noe nytt av brukt gir glede. I bloggen vil jeg vise noe av dette, samt vise noe av fangsten fra mine utallige besøk på loppemarkeder / gjenbruksbutikker både fra inn og utland. Hyggelig at du var innom og kjekt om du legger igjen en hilsen. Kanskje det er noe her du likte?

lørdag 18. februar 2017

Litt av det jeg har sydd siden sist. Pretty things I have sewn lately.

Takker til alle som fortsatt kikker innom. Det har vært lenge siden sist jeg skrev noe. Men i dag vil jeg gjerne vise litt av det som jeg har sydd.
For over ett år siden så takket min trofaste gamle symaskin for seg! Dette vil jeg komme tilbake til. I mellomtiden har jeg kjøpt en ny, og denne har gitt meg mange flere muligheter med det jeg liker mest. Nemlig å sy.


Denne søte nattøy pose er dekorert med et fint monogram, sydd på den nye maskinen. Denne kan også brukes med en pute inni.


Baby dynetrekk, sydd i gammel stil også denne med monogram og blonde.


Redesign har det også blitt en del av, Denne gardinkappe er sydd av et eldre overlaken. Jeg har lagt til biser og folder. Det er godt at de gamle tekstilene kan komme til verdighet igjen.


Dåpsluer har det blitt sydd en del av. Denne med mye stæsj som hun selv ønsket. Denne var til min niese sin datter sitt barn i England


Og denne som er mer den stilen jeg liker best. Sydd av eldre Nottingham blonde. veldig dyrt og ikke lett å få tak i.

Noen av prosjektene som disse to på bildene under trenger en ikke symaskin til. Gjenbruk på sitt beste.


Så vil jeg ønske alle som var innom en riktig flott helg. Jeg gleder meg til i morgen for da skal jeg på et lite loppemarked.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar