Om meg

Bildet mitt
Vestlandet, Norway
Velkommen inn, her får du et innblikk fra hverdagen min. Jeg er bosatt på Vestlandet. Født og oppvokst i England og kom til Norge for mange år siden. Har barn, barnebarn og har rukket å få oldebarn. Utenom familie og venner kan mine interesser deles i 2 grupper som etterhvert krysser hverandre. Disse er: Å sy, skape noe nytt av brukt. Loppemarkeder / bruktbutikker. Er stadig på jakt etter skatter. Heretter kommer redesign, design, auksjoner og gjenbruk. Å skape noe nytt av brukt gir glede. I bloggen vil jeg vise noe av dette, samt vise noe av fangsten fra mine utallige besøk på loppemarkeder / gjenbruksbutikker både fra inn og utland. Hyggelig at du var innom og kjekt om du legger igjen en hilsen. Kanskje det er noe her du likte?

mandag 16. mars 2015

Nye syprosjekter. New sewing projects.

Det går lenge imellom hver gang jeg skriver ett innlegg, men det betyr ikke at det ikke skjer noe.    Jeg går og sysler med mange ideer.
Enkelte ganger blir ideene til prosjekt, mens andre ganger så ligger de enten på ett tegne-ark          eller bare i hodet. 


Jeg har samlet på gamle tekstiler i mange år. Ikke fordi de er flotte å eie, men så har jeg tenkt at        de kan brukes til noe. Litt omsøm kanskje.

Noe av disse har kommet i bruk. Som blant annet i de dukke sengesettene jeg skrev om i                    forrige innlegg.

Men nå fikk jeg litt inspirasjon fra alle de gamle putevarene som er blitt samlet på igjennom årene.Som oftest passer ikke disse til de nye målene på hodeputer idag.
Denne er sydd i målene 50 x 77cm som er en standard størrelse idag.
Og denne som er sydd i målene 60 x 50. Tror denne er standard mål på svenske putevarene.

Disse kunne jeg tenkt å selge, så tanken er å sy noen flere.
Så har jeg sydd fine nattøy poser, Denne kan også brukes med en pute inni og ligge til pynt.
               Jeg er stadig på jakt  etter  fine blonder, dessverre så de dyre og de aller fineste, de                  skikkelig eldre saker er nesten ikke til å oppdrive for en noenlunde rimelig penge.

Takk for at du stakk innom.1 kommentar:

  1. Gamle tekstiler er bare så lekkert .
    Du er kjempeflink til å gjøre nytte av de slik at de ikke bare blir liggende
    Nydelige ting du syr !

    SvarSlett