Om meg

Bildet mitt
Vestlandet, Norway
Velkommen inn, her får du et innblikk fra hverdagen min. Jeg er bosatt på Vestlandet. Født og oppvokst i England og kom til Norge for mange år siden. Har barn, barnebarn og har rukket å få oldebarn. Utenom familie og venner kan mine interesser deles i 2 grupper som etterhvert krysser hverandre. Disse er: Å sy, skape noe nytt av brukt. Loppemarkeder / bruktbutikker. Er stadig på jakt etter skatter. Heretter kommer redesign, design, auksjoner og gjenbruk. Å skape noe nytt av brukt gir glede. I bloggen vil jeg vise noe av dette, samt vise noe av fangsten fra mine utallige besøk på loppemarkeder / gjenbruksbutikker både fra inn og utland. Hyggelig at du var innom og kjekt om du legger igjen en hilsen. Kanskje det er noe her du likte?

fredag 6. januar 2012

Hallo, er det noen fremdeles der?............Hello, is there anyone still there?

Hallo, er det noen fremdeles der?? jeg synes jeg måtte skrive dette etter fraværet mitt. Det er lenge siden jeg har hatt innlegg nå.

Mye skyldes den hektiske juleforberedelser og feiring, som kom på toppen av en virusinfeksjon jeg fikk etter jeg kom hjem fra England.

Skulle vist har vært til lege men men.... nå er jeg her, og jeg vil takke alle for de hyggelige kommentarene som dere har lagt igjen på bloggen min. Det har gitt stor inspirasjon til å fortsette!

Så mange flotte mennesker.


Jeg har ikke så mye nytt enda, men det kommer. Jeg tror det er flere enn meg som har hatt et aldri så lite opphold etter jul.

Her kommer bilder av ''cupkakene'' jeg laget tidligere ifjor.


Jeg skulle egentlig være med på en messe i november, men bestemte meg for å reise hjem istedet.
Så nå har jeg en del saker jeg har laget som vil komme i blogbutikken min om ikke så lenge.

Jeg skriver i bloggen når jeg har disse sakene klare.


All julepynt er ryddet for lengst, det er kjekt å få jul på plass, og det er kjekt å få ryddet bort igjen... Jeg har kjøpt denne fine primula, synes fargen er nydelig, godt vi har våren i vente....

Så vil jeg ønske dere alle en riktig god helg og godt år!

9 kommentarer:

 1. Ciao,come va!Spero meglio!Buon Anno!!!Bellissima il colore rosa della primula!Baci,Rosetta

  SvarSlett
 2. Glad you're back! And hope you're feeling completely well again. Happy New Year to you - I love the primula, sucha pretty colour.
  x

  SvarSlett
 3. Buon anno anche a te, spero tu stia meglio! Bellissimi come sempre i tuoi lavori e la primula è di un colore meraviglioso! Ti auguro un buon we, Anna. PS- ti scrivo in italiano perchè mi hai detto che lo capisci abbastanza bene..ok? Ann

  SvarSlett
 4. Hei

  Noen nydelige cupcakes du har laget :o)
  Noen fargeklatter trenger vi i heimen etter nyttår...og primula er så søte!

  Et godt nyttår ønskes deg :o)

  SvarSlett
 5. Hvor ser dit fad med englen ,lyset og din cupcake fin og koselig ud, det behøver vi også i dette januar vejr-her regner og stormer det hele ugen,-hav en god week-end.
  Knus, Dorthe

  SvarSlett
 6. A very happy new year to you too! Hope you are fully recovered.
  Liz @ Shortbread & Ginger

  SvarSlett
 7. Så fint at du er tilbake.
  Nydelige cupcakes.
  Her går det litt framover for hver dag, så nå er eg optimistisk. Ønsker deg ei fin helg.

  SvarSlett
 8. Hei , jeg er her ;)
  Så søte de cupcakesène var :) Primula er så herlig å kjøpe nå utover. Og du , jeg så på God morgen Norge her en dag . Der hadde de Primula i studio, og de plukket av blomstene og satte dem i vaser. Altså de behandlet den som avskårne blomster. Syns det var en artig idè ;)

  Kos deg i kveld :)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 9. Hei på deg - jeg er her:-)
  Godt nyttår!! Håper du er på bedringens vei nå!
  Jeg har også ikke vært så ivrig med blogging i det siste. Travle dager for tiden er skyld i det. Men slik er det vel i blant for de fleste, tenker jeg.

  Nydelige cupcakes du lager! primula er det første jeg også kjøper når julen er ryddet ut. Og det er den.

  Ha en fin januardag! Vi blogges:-) Klem

  SvarSlett