Om meg

Bildet mitt
Vestlandet, Norway
Velkommen inn, her får du et innblikk fra hverdagen min. Jeg er bosatt på Vestlandet. Født og oppvokst i England og kom til Norge for mange år siden. Har barn, barnebarn og har rukket å få oldebarn. Utenom familie og venner kan mine interesser deles i 2 grupper som etterhvert krysser hverandre. Disse er: Å sy, skape noe nytt av brukt. Loppemarkeder / bruktbutikker. Er stadig på jakt etter skatter. Heretter kommer redesign, design, auksjoner og gjenbruk. Å skape noe nytt av brukt gir glede. I bloggen vil jeg vise noe av dette, samt vise noe av fangsten fra mine utallige besøk på loppemarkeder / gjenbruksbutikker både fra inn og utland. Hyggelig at du var innom og kjekt om du legger igjen en hilsen. Kanskje det er noe her du likte?

mandag 7. november 2011

Uten strøm.....Without electricity

På lørdagskveld ble vi plutselig uten strøm, hele gaten vår ble mørkelagt.


Heldigvis hadde jeg allerede tente lys på stuebordet, da vi hadde nettopp kost oss med litt god mat.


Jeg måtte tenne opp nesten alt vi hadde av lys.


Det var utrolig hvor mørkt alt ble......
Lys av alle slag ble tatt i bruk. Ingen tv, pc m.m. Vi satt på en radio som gikk på batteri og hørte på den.

Det fikk meg til å tenke på våre forfedre i de riktig gamle dager som satt med bare stearinlys, en liten tankevekker når en tenker på all velvære vi har omkring oss som drives av nettopp strøm.

Det er fort å glemme egentlig hvor godt vi har det.

Heldigvis så kom det tilbake så alt ble normalt igjen.

Ønsker alle innom en flott ny uke.

5 kommentarer:

 1. Se accendiamo le candele per creare atmosfera è una cosa.Ma se ti guardi intorno ed è tutto buio e sai che non puoi accendere la luce è tutt'altracosa!Baci,Rosetta

  SvarSlett
 2. Du så masse lys! Så koselig!! Når strømmen har gått og vi koser oss med levende lys, blir det nesten litt antiklimaks når den plutselig er tilbake:) Radioen kan være fin å lytte til. Så er det da godt at den kom tilbake. Tenker alltid på fryseboksen, jeg da:)
  Koselige sandkakeformene du fant! Og stoffene fra Fretex er en drøm:)
  Sitter her og planlegger nye syprosjekt med gamle tekstiler.
  ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Egentlig er det greit å få en slik vekker iblant... Vi var også uten strøm her en søndag noen timer. Det blir fort kaldt og man ser hvor avhengig man er av strømmen for all slags gjøremål...Ønsker deg en fortsatt fin uke :-)

  Klem:-)

  SvarSlett
 4. Certo, noi siamo abituati ad ogni comodità ma una volta, ai tempi dei nostri nonni, forse la vita era migliore! che bella la tua casa illuminata dalle candele! Buon inizio settimana anche a te, Anna.

  SvarSlett
 5. Man merker fort hvor avhengigi man er av strøm ja!!
  Men du for en koselig stemning hos deg :o)

  ha en fin dag.....kikker innom shopen jeg :o)

  SvarSlett